Blog

Hvis du gerne vil holde dig opdateret omkring hvad der rører sig i SkvizBiz, så kan du læse mere her.


 

Det er nu blevet lettere at indtaste enhederne "timer" og "minutter", nogle regnskabsudtræk er blevet forbedret, og så har vi nu en løsning færdig til automatisk at skifte til Betalingsservice's nye IP-adresse når det bliver din tur 👍

nyhederPBSemailfejlrettelserfærdigmeldingkalendermobilversionenregnskab

Læs mere... Udgivet lige nu

Denne gang har vi lidt hverdagsforbedringer, og så nyheder til dig der bruger MobilePay MyShop i SkvizBiz. PS: Indlæsning fra MobilePay fungerer nu som det skal 👍

nyhederPBSemailfejlrettelserkalendermobilepayregnskabruteplansikkerhedsmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for cirka 1 måned siden

Fra den 12. marts 2024 og nogle dage frem vil der være nogle dages forsinkelse på indlæsning af MobilePay-betalinger til SkvizBiz. Opdatering 14/3-2024: Driftsforstyrrelserne er nu løst, og MobilePay-betalingerne kan igen indlæses automatisk. Læs mere her

mobilepay

Læs mere... Udgivet for cirka 1 måned siden, senest opdateret 14/03/2024

Muligheden for at tilmelde sig NemHandelsregisteret og modtage E-fakturaer direkte i SkvizBiz er nu tilgængelig for alle brugere!

nyhederdatabehandleraftalenAPIbilag

Læs mere... Udgivet for 3 måneder siden

Vi begynder nu gradvist at udrulle muligheden for at tilmelde sig NemHandelsregisteret og modtage E-fakturaer direkte i SkvizBiz.

nyhederregnskabAPIhastighedsforbedringerfejlrettelsersmart søgefeltSMSfærdigmeldingmobilversionenruteplan

Læs mere... Udgivet for 3 måneder siden

Som vi har skrevet om nogle gange det seneste år, så har SkvizBiz været i kontakt med Erhvervsstyrelsen gennem et stykke tid med henblik på at blive godkendt som standardbogføringssystem. Og den godkendelse er nu kommet i hus pr. 19/12-2023 🥳

nyhederregnskab

Læs mere... Udgivet for 4 måneder siden

Denne gang har vi lidt nye finansudtræk, og så har vi endnu en ny funktion der kan hjælpe dig med at holde MobilePay-gebyrerne nede.

nyhederregnskabmobilepayAPIhastighedsforbedringerkalenderfejlrettelserruteoptimeringsmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for 5 måneder siden, senest opdateret 21/12/2023

Som vi for nylig annoncerede har vi nu en løsning klar, som kan hjælpe dig der bruger MobilePay MyShop til at holde gebyrerne nede.

nyhederbilagfejlrettelserfilerfærdigmeldingkalendermobilepaypriser

Læs mere... Udgivet for 7 måneder siden

Mens vi arbejder videre med at leve op til kravene for standardbogføringssystemer har vi fat i mange dele af programmet. Og når vi alligevel har fat i det kan vi lige så godt lave nogle af de små hverdagsforbedringer der står på vores ønskeliste. Så det er måske ikke de store nyheder vi har denne gang, men tag alligevel et kig. Måske har vi lavet noget der gør netop din hverdag lidt lettere 👀

nyhederSMSbankbilagdatabehandleraftalenfejlrettelserfilerfærdigmeldinghastighedsforbedringerinkassokalenderAPIkundeportalmobilepaymobilversionenprisberegnerpriserregnskabsmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for 7 måneder siden

I denne omgang har vi nogle store nyheder til finansmodulet: Du kan nu bruge den offentlige standardkontoplan sammen med din egen kontoplan i SkvizBiz, og så kan du oprette momssatser til EU-moms. Hvis det ikke er dig der sidder med regnskabet til daglig, så kan du godt springer over de to første overskrifter og spare øjnene 🙈 Og så har vi også lidt andre hverdagsforbedringer. Så læs endelig videre 👀

nyhederregnskabPBSSMSbilagfilermedarbejdermodulprovisionmobilversionenruteoptimeringsmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for 9 måneder siden

I denne opdatering har vi nogle længe ønskede forbedringer til færdigmeldingen, og så har vi lidt sikkerhedsforbedringer og et par tilføjelser til kundeoversigten. Hvis du bruger medarbejdermodulet, så vil punktet om færdigmelding sikkert være særligt interessant for dig!

nyhederemailfærdigmeldingmedarbejdermodulsmart søgefeltsikkerhed

Læs mere... Udgivet for cirka 1 år siden

Denne version har fokus på forbedringer til finansmodulet, og særligt bilagshåndtering. Men der er også lidt nyheder til tekstformattering og i "Rediger kunde"-vinduet. Vi har fremhævet hovedpunkterne med fed skrift, hvis du gerne bare vil skimme nyhederne 💨

nyhederregnskabbilagfiler

Læs mere... Udgivet for cirka 1 år siden

Nu kan du selv justere dine medarbejder-licenser i SkvizBiz. Og vi har også lidt flere brugerfladeændringer og små forbedringer som nogle af vores brugere har ønsket sig.

nyhederregnskabSMSPBSemailsmart søgefeltmedarbejder-rettighedermedarbejdermodul

Læs mere... Udgivet for cirka 1 år siden, senest opdateret 21/12/2023

Vi har lavet en ny videogennemgang af fakturaarkivet.

videoregnskabsmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for cirka 1 år siden

I denne omgang har vi lidt brugerfladeændringer og små justeringer der forhåbentlig letter hverdagen lidt. I hvert fald hvis du har været generet af de ting vi nu har forbedret 😉

nyhederpriserregnskabbankinkassosmart søgefeltmedarbejder-rettighedermedarbejdermodulmobilversionenfejlrettelser

Læs mere... Udgivet for over 1 år siden

Som forberedelse til de nye priser der træder i kraft 1. januar 2023 har vi lavet lidt ændringer, som forhåbentlig gør at du kan spare lidt penge. Og så er der også lidt andre små forbedringer 👍

nyhederpriserregnskabbilagfilerinkassosmart søgefeltmedarbejder-rettighedermedarbejdermodulkalenderfejlrettelser

Læs mere... Udgivet for over 1 år siden

I denne uge har vi lidt små forbedringer til brugerfladen i SkvizBiz, der forhåbentlig gør hverdagen med programmet en smule lettere.

nyhederregnskabSMSsmart søgefeltfejlrettelsermobilepayemailkundeportalprisberegner

Læs mere... Udgivet for over 1 år siden

Imens vi arbejder videre mod større nye funktioner i det nye år, så har vi her lidt små ændringer, rettelser og forbedringer til jer.

nyhederregnskabsmart søgefeltfejlrettelserkalender

Læs mere... Udgivet for over 1 år siden

De forbedringer til kassekladden vi lovede sidst er her nu endelig! Og så har vi tilføjet en masse andre små forbedringer som kan hjælpe lidt i hverdagen.

nyhederbilagregnskabemailfilersmart søgefelthastighedsforbedringermedarbejder-rettighedermobilepaydatabehandleraftalen

Læs mere... Udgivet for over 1 år siden

Vi har gjort kassekladden lidt lettere at bruge (med flere forbedringer på vej snart). Og så har vi lavet lidt forbedringer i email-opsætning, SMS-modulet og mobiludgaven, som forhåbentlig gør hverdagen en lille smule lettere.

nyhederregnskabemailSMSfilermobilversionensmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for over 1 år siden

Det seneste stykke tid har der været meget fokus på den nye bogføringslov, og ændringer fra MobilePays side. Men vi har alligevel lidt hverdags-ændringer vi gerne vil dele med dig, som måske lige fjerner et irritationsmoment du har haft.

nyhedermobilepayregnskabhastighedsforbedringerkalenderprovisionmedarbejdermodulSMS

Læs mere... Udgivet for næsten 2 år siden

I den her nyhedsopdatering har vi samlet en del nyheder, men vi har stillet det op i den rækkefølge det bliver relevant for dig.

nyhederregnskabbilagpriser

Læs mere... Udgivet for næsten 2 år siden

Denne gang er det ikke de store nyheder vi har, men vi vil gerne dele dem med dig alligevel. Vi håber de kan gøre hverdagen lidt lettere når du bruger SkvizBiz!

nyhedermedarbejdermodul

Læs mere... Udgivet for næsten 2 år siden

I den seneste opdatering lovede vi at der snart ville komme mere om optimering af ruter og klokkeslæt på kunder. Det er der nu 😃 Vi tror du vil synes om nyhederne!

nyhederkalenderruteoptimeringmobilversioneninkassoregnskabmedarbejdermodulSMS

Læs mere... Udgivet for cirka 2 år siden

Så er der nyheder om planlægningskalenderen, billeder på kunder, udbetalinger på inkassosager, prisjustering og meget andet. Vi tror du vil synes om nyhederne!

nyhederkalenderinkassoregnskabfilerAPIsmart søgefelthastighedsforbedringer

Læs mere... Udgivet for cirka 2 år siden

Har du problemer med at dine fakturaer ender i spamfilteret hos dine kunder, eller måske slet ikke når frem? Så læs videre her!

nyhederemail

Læs mere... Udgivet for cirka 2 år siden

Her er en oversigt over de seneste ændringer i SkvizBiz pr. 8. februar 2022. Der omfatter blandt andet upload af finansbilag til SkvizBiz og en bedre oversigt over åbne ruter i planlægningskalenderen.

nyhederkalenderinkassoregnskabbilagAPI

Læs mere... Udgivet for cirka 2 år siden

Her er en oversigt over de ændringer der er sket i SkvizBiz i november og december 2021. Der omfatter blandt andet muligheden for at se flere måneder ad gangen i planlægningskalenderen, og forbedringer til gruppering af udlignede poster.

nyhederkalenderinkassobankregnskabhastighedsforbedringer

Læs mere... Udgivet for over 2 år siden

Her er en oversigt over de ændringer der er sket i SkvizBiz i oktober og november 2021. Der omfatter blandt andet forventet kørsel på ruteplanen, og flere informationer på mobiludgaven af færdigmeldingen.

nyhederkalendersmart søgefeltruteplanhastighedsforbedringermedarbejdermodulprovision

Læs mere... Udgivet for over 2 år siden

Her er en oversigt over de ændringer der er sket i SkvizBiz i august og september 2021. Der omfatter blandt andet et nyt søgefelt i Åbne ordrer og forbedringer til planlægningskalenderen.

nyhederkalendersmart søgefeltruteplanhastighedsforbedringermedarbejder-rettighedermedarbejdermodul

Læs mere... Udgivet for over 2 år siden

Her er en oversigt over de ændringer der er sket i SkvizBiz i juli og august 2021. Der omfatter blandt andet forbedringer af ruteplanen, klokkeslæt på aftaler, smarte søgefunktioner og mere.

nyhederinkassokalendersmart søgefelthastighedsforbedringer

Læs mere... Udgivet for over 2 år siden

Her er en oversigt over de ændringer der er sket i SkvizBiz i maj og juni 2021

nyhederkundeportalemailPBSAPIhastighedsforbedringermedarbejdermodulprovision

Læs mere... Udgivet for næsten 3 år siden

SkvizBiz version 9.1 er nu færdig og frigivet til alle. Læs mere her om hvad opdateringen indeholder.

nyhederinkasso

Læs mere... Udgivet for næsten 3 år siden

Her er en oversigt over nogle af de mindre ændringer der er sket i SkvizBiz i april og maj 2021

nyhederhastighedsforbedringer

Læs mere... Udgivet for næsten 3 år siden

Her er en oversigt over nogle af de mindre ændringer der er sket i SkvizBiz i marts 2021

nyhederhastighedsforbedringermedarbejdermodulprovision

Læs mere... Udgivet for næsten 3 år siden

Her er en oversigt over nogle af de mindre ændringer der er sket i SkvizBiz i januar og februar 2021

nyhederruteplankalendersmart søgefelthastighedsforbedringermedarbejder-rettighedermobilepaymedarbejdermodulprovision

Læs mere... Udgivet for cirka 3 år siden

Vi bliver jævnligt spurgt om SkvizBiz kan håndtere kunder, der skal have pudset eller rengjort på ugebasis, men faktureres en fast pris hver måned.

tipprovision

Læs mere... Udgivet for cirka 3 år siden

Her er et lille tip til hvordan du lettere finder en bestemt kunde, eller får ryddet op i dine kunder.

tipnyhedersmart søgefelt

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden, senest opdateret 20/05/2022

Vidste du at SkvizBiz har en kundeportal du kan bruge til dine kunder? Og ved du hvad en kundeportal er?

tipkundeportalmobilepaySMS

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden

Vi ved at vejret kan have meget at sige for planlægningen af vinduespudsning. Derfor viser SkvizBiz nu en 7-dags-prognose direkte i planlægningskalenderen.

nyhederkalender

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden

Siden oktober 2019 har SkvizBiz kunnet indlæse dine posteringer fra banken helt automatisk. Det virker i stort set alle danske banker. Læs mere, og spar på kontortiden!

tipmobilepaybank

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden

Vidste du, at du kan uploade billeder og andre filer til dine kunder i SkvizBiz?

nyhederfiler

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden

Nu er det blevet meget lettere at rydde op i dine beskeder i SkvizBiz og få et nyt overblik.

tipnyheder

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden

Hvis du gerne vil følge med i hvad der sker af nye ting i SkvizBiz, og hvilke opdateringer vi laver til programmet, så læs videre her.

nyheder

Læs mere... Udgivet for over 3 år siden


Alle tags:

APIPBSSMSbankbilagdatabehandleraftalenemailfejlrettelserfilerfærdigmeldinghastighedsforbedringerinkassokalenderkundeportalmedarbejder-rettighedermedarbejdermodulmobilepaymobilversionennyhederprisberegnerpriserprovisionregnskabruteoptimeringruteplansikkerhedsmart søgefelttipvideo