Tilbage til blog-oversigt

Kommende driftsforstyrrelser på indlæsning af MobilePay-betalinger

Udgivet for 2 måneder siden, senest opdateret 14/03/2024


Fra den 12. marts 2024 og nogle dage frem vil der være nogle dages forsinkelse på indlæsning af MobilePay-betalinger til SkvizBiz.
Opdatering 14/3-2024: Driftsforstyrrelserne er nu løst, og MobilePay-betalingerne kan igen indlæses automatisk. Læs mere her


Det vigtigste først: Det er vigtigt at du ikke begynder at bogføre MobilePay-indbetalinger manuelt.
Læs videre for at få en forklaring 🤓

I forbindelse med fusionen mellem danske MobilePay og norske Vipps, har de valgt pr. 12. marts 2024 at udskifte det system hos MobilePay som SkvizBiz i dag bruger til at indlæse dine MyShop-betalinger automatisk.
Fra den dato stiller de et nyt system til rådighed, men de har desværre valgt ikke at give os mulighed for at teste systemet i sin helhed på forhånd.

Så for at sikre den bedst mulige overgang mellem systemerne uden uønskede dobbelt-posteringer, så venter vi med at indlæse fra deres nye system til vi har haft mulighed for at teste det ordentligt
Vi forventer naturligvis at deres nye system fungerer som det skal og at vores tests går godt, sådan at du inden for nogle få dage igen vil få dine betalinger ind i SkvizBiz. Vi giver besked på startsiden så snart indlæsningen kører igen, og du vil også kunne følge med på status.skvizbiz.dk 👀

Igen, det er vigtigt at du ikke begynder at bogføre MobilePay-indbetalinger manuelt. Når det nye system er sat i værk vil alle posteringerne fra den 12. marts og frem nemlig blive indlæst automatisk, også selvom der skulle være gået et par dage.
Og hvis du har mange kunder der betaler med MobilePay, så vil vi for at være på den sikre side anbefale at du ikke sender rykkere ud fra den 12. marts og frem, før vi har givet besked på startsiden om at indlæsningen fra MobilePay nu kører igen.

Andre nyheder fra MobilePay

Hvis du har set de seneste nyhedsmails fra MobilePay, så ved du sikkert allerede at der er flere nyheder på vej fra dem.
Vi er i kontakt med MobilePay og gør hvad vi kan for at holde os opdateret med hvilke nyheder og ændringer der kommer til at have betydning for dig som SkvizBiz-bruger.
Når en MobilePay-nyhed har betydning for dig, så opdaterer vi bloggen her og laver en notits på startsiden af din SkvizBiz-konto, så du ikke overser noget vigtigt 👍