Tilbage til blog-oversigt

Forbedringer til brugerfladen (og lidt andet)

Udgivet for over 1 år siden


I denne uge har vi lidt små forbedringer til brugerfladen i SkvizBiz, der forhåbentlig gør hverdagen med programmet en smule lettere.

Finansmodulet

Den største nyhed i denne opdatering er nok, at du nu kan redigere teksten på en finanspostering efter at den er bogført! Det kan være virkelig praktisk hvis du gerne vil gøre det tydeligt at en postering allerede er omposteret, eller hvis du bare var lidt for hurtig i første omgang til at få bogført posteringen med den tekst der kom fra banken.

Derudover har vi forbedret søgningen i kassekladden en smule. Du kan nu søge efter, eller frasortere, flere kontonumre på en gang i den smarte søgning, bare ved at adskille kontonumrene med et komma. Så hvis du bruger den smarte søgning til manglende bilag vi foreslog for fire uger siden, så kan du nu lave søgningen meget lettere ved at skrive "Bilag:Nej", "Kontotype:drift", "Kontonummer forskellig fra 5650,21600,21800" 💨

Desuden har vi forbedret datofelterne i højre side i kassekladden, så det er lettere at taste en dato via tastaturet, hvis du hellere vil det end at bruge datovælgeren.

MobilePay

Nu bogføres overførsler fra MobilePay automatisk, når de er genkendt korrekt.

  • Nordea har dog en fejl hvor de fjerner det første tal i posteringsteksten på MobilePay-overførsler, så hvis du bruger Nordea skal du fortsat bogføre overførsler fra MobilePay manuelt.

Vi har i øvrigt forbedret genkendelsesprocessen lidt, så det kun er overførsler vedrørende det MobilePay-nummer (eller de numre, hvis du har flere) der er tilknyttet SkvizBiz, som bogføres automatisk.
Så hvis du har et ekstra MobilePay MyShop-nummer som du ikke indlæser til SkvizBiz, så bliver overførslerne vedrørende det nummer heller ikke bogført automatisk.

SMS-modulet

Når du markerer en SMS i SMS-listen, så kan du nu se i højre side hvilken sammenhæng den er afsendt i. Det kan f.eks. være en manuel besked, eller i forbindelse med "SMS før besøg" eller en gratis betalingspåmindelse.

Programmet gør nu også bedre opmærksom på SMS-variabler, hvis de bruges i en sammenhæng hvor de ikke har nogen betydning (som f.eks. {{ fakturalink }} når det bruges i forbindelse med en gratis betalingspåmindelse).

  • Lige i den forbindelse har vi i øvrigt nu et alternativ. Vi ved at mange af jer gerne vil sende en gratis betalingspåmindelse på SMS, men samtidig gerne vil give kunden en let måde at betale det de skylder på.
    Derfor har vi nu tilføjet en SMS-variabel med et link til kundens kontoudtog på kundeportalen. Det kræver naturligvis at du har slået kontoudtog på kundeportalen til via Indstillinger > Opsætning > Kundeportal.

Vi forstår også hvis I gerne vil spare lidt på SMS-pointene, og derfor har vi nu tilføjet en 'SMS-tæller' så du kan følge med i hvor mange SMS-point en besked kommer til at koste.
Så når du skriver en SMS eller indlæser en skabelon, så viser systemet nu antal SMS'er ved siden af antal tegn.

  • Hvis du bruger variabler som f.eks. {{ kundenavn }}, så kan de selvfølgelig ikke tælles med, da det jo varierer hvor lange kundernes navne er. Så husk at sætte lidt ekstra plads af til det.

Tegn-tælleren vises nu også når du redigerer dine SMS-skabeloner, så det er lettere at tilrette skabelonerne så de ikke kræver så mange SMS-point.

Prisberegneren

Hvis du bruger prisberegneren, så har du nu mulighed for at sende en kopi af prisberegner-tilbuddet til din egen mail når det er sendt til kunden.
Det kan være praktisk hvis du gerne vil have en kopi af det kunden har modtaget til dit eget arkiv.

Email-opsætning

Vi har forbedret forklaringen når der er syntaksfejl i din DMARC-record. Nu får du en påmindelse om at det kan taget et lille stykke tid fra du har rettet den, til rettelsen kan ses i SkvizBiz. Og derfor viser vi nu også hvordan DMARC-recorden lige nu ser ud for SkvizBiz, så du kan følge med i om en ændring er slået igennem.


Vi håber du synes om forbedringerne, og vi glæder os til at lave flere nye funktioner der gør hverdagen lettere for dig!