Tilbage til blog-oversigt

Tip: Smart søgning i kundeoversigten

Udgivet for over 3 år siden, senest opdateret 20/05/2022


Flere søgemuligheder i kundeoversigten.

Her kommer et lille tip til hvordan du kan søge eller sortere i dine kunder. Hvis du stiller markøren i søgefeltet i kundeoversigten og trykker på højre piletast, så får du nogle mere specifikke søgemuligheder. I stedet for at søge på tværs af kundenummer, telefonnummer, adresse og alt muligt andet, så får du nu mulighed for at afgrænse din søgning til kun at søge i f.eks. feltet mobiltelefonnummer, eller i kundernes notat.

Hvis du vil benytte flere af de specifikke søgemuligheder på én gang, så kan du trykke på tabulator når du er færdig med første søgeudtryk. Så får du igen listen med specifikke søgemuligheder, og kan tilføje flere søgeudtryk.

Det giver også endnu flere søgemuligheder end før. Nu kan du f.eks. søge efter alle kunder med en aftale med en minutpris på mindre end X kroner. Eller du kan let finde alle kunder der ikke har haft nogen finansposter det seneste år, eller måske alle kunder der både er tilmeldt BetalingsService, men som også får deres faktura på SMS.

Hvis du har rigtig mange kunder, så kan dette værktøj gøre det lettere for dig at få ryddet op i kunderne og danne dig et overblik.

Citationstegn

Du kan også bruge citationstegn (") til at søge efter en samlet tekst. Hvis du f.eks søger efter Strandvejen 12, så får du alle kunder der bor på Strandvejen, og som har tallet 12 i enten kundenummer, telefonnummer, adresse eller et andet felt. Men hvis du søger efter "Strandvejen 12" (altså med citationstegn rundt om), så bliver det opfattet som et samlet søgeord, og du finder lettere kunden der bor på Strandvejen 12.

Kan jeg bruge den søgefunktion andre steder?

Vi er i gang med at udvide søgemulighederne flere steder i systemet.

Indtil videre kan du bruge dette "smarte søgefelt" i kundeoversigten og i SMS-modulet. Men med tiden vil det kunne bruges flere steder i SkvizBiz.


Opdatering

Det smarte søgefelt kan også benyttes i kassekladden, fakturaarkivet, åbne ordrer, prisjustering og provisionsoversigten.