Tilbage til blog-oversigt

Forbedringer i kassekladden og lidt andre nyheder

Udgivet for over 1 år siden


Vi har gjort kassekladden lidt lettere at bruge (med flere forbedringer på vej snart).
Og så har vi lavet lidt forbedringer i email-opsætning, SMS-modulet og mobiludgaven, som forhåbentlig gør hverdagen en lille smule lettere.

Opdateringer til kassekladden

 • Hvis du sletter teksten på en postering der er importeret fra banken, så indsættes bankens oprindelige tekst igen når du forlader tekstfeltet.
  Det vil gøre det lettere at vende tilbage til den oprindelige posteringstekst, hvis du ved et uheld har fået ændret teksten til noget forkert.
  • Hvis du tidligere har været vant til at slette posteringsteksten for automatisk at indsætte finanskontoens navn, så kan du i stedet bare skrive et enkelt mellemrum i stedet for at efterlade posteringsteksten helt tom. Det vil virke som før.
 • Vi har forbedret de tooltips (små hjælpetekster der kommer når man holder musen hen over f.eks. et kontonummer for at se kontonavnet) du finder i kassekladden.
  De dukker nu op med det samme i stedet for med et par sekunders forsinkelse, og de dækker ikke for posteringsteksten selvom posten er delt på flere linjer.
 • Flere søgemuligheder i kassekladden 🔍
  • Du kan nu søge i kassekladden specifikt efter bankens oprindelige posteringstekst.
   Det kan være en hjælp hvis du ved en fejltagelse har overskrevet en FI-posteringstekst med et forkert fakturanummer, og nu skal finde frem til posteringen i kassekladden så du kan ompostere den.
  • Du kan også søge efter kundenummer i kassekladden, og – måske endnu mere brugbart – posteringer uden et kundenummer.
   Det gør det meget lettere at finde posteringer der er ved en fejltagelse er bogført direkte på debitorsamlekontoen uden at der er valgt den specifik kunde.
   Hvis din debitorsamlekonto og totalen i din saldoliste for debitorer ikke stemmer med hinanden, så vil denne nye søgefunktion gøre det meget lettere at finde frem til fejlposteringen.

Email-opsætning

 • Tjeklisten til god afsendelse af email indeholder nu også en lille forklaring af hvad SPF, DKIM og DMARC egentlig er.
  Det er ikke nødvendigt at vide, men nogle gange er det meget rart at vide lidt mere om hvad al den opsætning egentlig er til for 🧐
 • Hvis du bruger en af Microsofts mail-services (office365, hotmail, live, outlook.dk, etc.), så kan du nu forbinde til SMTP-serveren med Microsofts nye loginløsning (som benytter OAuth2 i stedet for brugernavn/password).
  Vi forventer at den gamle løsning kommer til at fortsætte med at virke et stykke tid endnu, men den nye løsning er mere sikker, fordi den ikke kræver at du skal indtaste dit brugernavn og password til din mail andre steder end hos Microsoft selv.

SMS-modulet

 • Vi har tilføjet en ny variabel du kan bruge i SMS'er der bliver sendt fra kalenderen: {{ tidspunkt }}.
  Variablen fungerer ligesom {{ opgaver }}, bare uden opgavebeskrivelserne, så du kan bruge den til at holde SMS'erne lidt kortere hvis du bare vil skrive til kunderne hvornår du kommer, men ikke behøver præcisere om der skal pudses indvendig eller udvendig.

Mobiludgaven

 • Hvis du har finansmodulet og bruger bilagsupload fra mobiludgaven af SkvizBiz, så vil du se at vi nu har flyttet "Upload fil(er)"-knappen op i toppen på siden "Se bilag" på mobiludgaven.
  Det gør at du ikke skal scrolle forbi en hel masse eksisterende bilag for at komme ned til knappen, hvis du har mange bilag liggende 👍

Diverse ændringer

 • Vi har tilføjet teksten "Indb.: " til posteringstekster på indbetalinger i "Udlign kundesaldi", ligesom vi allerede gør i kundernes kontoudtog.
  Det gør det lettere hurtigt at genkende hvad der er indbetalinger og fakturaer, hvis f.eks. posteringsteksten på indbetalingen hedder "Faktura 123456". Den vil nu blive vist som "Indb.: Faktura 123456".