Videodemonstration og videokurser

Du er sikkert nysgerrig efter at se SkvizBiz i funktion. Det forstår vi godt. Derfor har vi lavet en række intro-videoer om programmet, hvor du kan se hvordan forskellige funktioner virker. Hvis du ser intro-videoerne, vil du få et godt indblik i hvordan du som vinduespudser eller rengøringsmand med SkvizBiz kan spare tid på ruteplanlægning, kundestyring, afstemning af indbetalinger, regnskab og andet kontorarbejde.

Vi har også lavet mere detaljerede kursusvideoer om nogle af programmets funktioner. Alle videoerne er lavet som en hjælp til både nye og erfarne brugere af programmet, men selvfølgelig er der også masser af funktioner i programmet, som vi ikke kan dække i disse videoer. Bestil en gratis 30-dages demo-konto allerede i dag for selv at se, hvor meget programmet kan.

Du kan vælge mellem alle videoerne i listerne herunder. Videoerne åbnes i et nyt vindue.

Bemærk: Da vi hele tiden arbejder med at forbedre programmet, kan enkelte funktioner være ændret lidt i forhold til da vi lavede videoerne, og designet kan være opdateret.

Kontakt SkvizBiz

SkvizBiz.dk
Dyrehavegårdsvej 17
6000 Kolding

T: 77 34 09 17
E: mail@skvizbiz.dk

Privatlivpolitik

SkvizBiz support

Supporttelefonen er åben kl. 14-17,
mandag, tirsdag og torsdag,
samt 13-16 fredag

T: 77 34 09 17
E: support@skvizbiz.dk

Start onlinesupport
Let planlægning, kundestyring og administration

SkvizBiz er programmet til vinduespudsere. Det er en online løsning, der samler kundestyring, planlægning, regnskab og anden administration af din virksomhed ét sted. SkvizBiz er udviklet i samarbejde med en lang række virksomheder, der tilbyder vinduespolering, rengøring og lignende serviceydelser, og programmet er på den måde skræddersyet til branchen.