Tilmelding

Du kan oprette din SkvizBiz konto allerede i dag. Udfyld og indsend formularen til højre, så sender vi dig dit personlige login til SkvizBiz. Du vælger selv om du vil bestille programmet med det samme, eller om du ønsker at prøve det gratis i 30 dage først.

Hvis du prøver SkvizBiz i 30 dage, tror vi ikke at du bagefter har lyst til at undvære det igen, så til den tid kan du selvfølgelig opgradere din demokonto til en fuld licens uden at miste data. Det vil sige at du uhindret kan arbejde videre med de informationer, du allerede har indtastet i SkvizBiz.

Hvis der opstår spørgsmål mens du afprøver SkvizBiz, eller hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler også at du ser vores videokurser.
Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Hvad sker der når jeg har tilmeldt mig?

Når vi har modtaget og behandlet din tilmelding, sender vi dig en email med de oplysninger, du skal bruge for at kunne logge dig ind på SkvizBiz, og så er du klar til at gå i gang.

Uanset om du har bestilt en demo-konto eller en fuld licens, kan du så med det samme begynde at indtaste kundeoplysninger i programmet. Hvis du har en fil med kundedata, som skal indlæses på din SkvizBiz konto, skal du maile kundefilen til os på support@skvizbiz.dk, så indlæser vi den ved bestilling.

Hvis du bestiller fuld licens til programmet, sender vi dig en faktura på email, når vi har behandlet din tilmelding.

Stamoplysninger

Firmanavn
Kontakt­person
Adresse
Postnr.
By
Telefon
E-mail
CVR-nr.

SkvizBiz tilvalg

Kontotype
Medarbejdere
Finansmodul
Betalings­service
Prisberegner
API-modul
Evt. besked vedrørende bestillingen
Kontakt SkvizBiz

SkvizBiz.dk
Dyrehavegårdsvej 17
6000 Kolding

T: 77 34 09 17
E: mail@skvizbiz.dk

Privatlivpolitik

SkvizBiz support

Supporttelefonen er åben kl. 14-17,
mandag, tirsdag og torsdag,
samt 13-16 fredag

T: 77 34 09 17
E: support@skvizbiz.dk

Start onlinesupport
Let planlægning, kundestyring og administration

SkvizBiz er programmet til vinduespudsere. Det er en online løsning, der samler kundestyring, planlægning, regnskab og anden administration af din virksomhed ét sted. SkvizBiz er udviklet i samarbejde med en lang række virksomheder, der tilbyder vinduespolering, rengøring og lignende serviceydelser, og programmet er på den måde skræddersyet til branchen.