Priser

Her kan du se priserne for SkvizBiz. Du kan bruge tabellen herunder til at finde ud af præcis hvad SkvizBiz kommer til at koste dig.
Og længere nede på siden kan du læse mere om de enkelte moduler.

    Oprettelse Pris pr. måned

Forventet antal kunder:

1.495,00 100,00
3.495,00 399,00
Ekstra medarbejdere/logins: 0,00 0,00
Egen fakturaopsætning 0,00 0,00
Indlæsning af kundedata ved opstart 0,00 0,00
Finansmodul 0,00 75,00
Betalingsservice-modul

Forventet antal månedlige PBS-betalinger:

995,00 23,30
Prisberegner 995,00 49,00
API-modul 995,00 49,00
I alt 3.495,00 474,00

Vælg faktureringsperiode:

Hvis du vælger månedsfakturering vil din første faktura lyde på kr. 3.969,00 (oprettelse til kr. 3.495,00 + 1 måned á kr. 474,00)
Herefter vil du en gang om måneden få en faktura på kr. 474,00 (1 måned á kr. 474,00)
Månedsfakturering kræver at du betaler via BetalingsService.

Alle priser er ekskl. moms.

Prisliste

Når du køber SkvizBiz, skal du betale en af opstartspakkerne (Fuld version eller Lite), som er beskrevet her på siden. Du kan også tilvælge et eller flere af de valgfri moduler, som er beskrevet længere nede på siden.

Foruden opstartspakken koster det et månedligt abonnement at bruge SkvizBiz. Prisen afgøres af antallet af medarbejdere, som du styrer i programmet.

Forskelle mellem lite-udgaven og fuld version

Dit kundekartotek er begrænset til 50 kunder.
Hvis du indtaster flere kunder, hæves prisen gradvist med kr. 2,00 pr. kunde, dog højst med kr. 298,00
Herefter vil du sikkert være klar til at opgradere til fuld version, og kan gøre det uden at dit abonnement stiger.
Fakturaopsætning er ikke inkluderet i opstarten. Hvis du ønsker et andet udseende end vores standardskabelon skal det tilkøbes (se prislisten herover).
Indlæsning af kundedata er ikke inkluderet. Hvis du ønsker at få indlæst kunder fra en datafil, så skal det tilkøbes (se under "Dataudlæsning" og "Programmørhjælp".

Indbyggede moduler

Finansmodul

Opstart kr. 0,-
Pris pr. måned kr. 75,-
SkvizBiz finansmodul giver dig mulighed for at holde hele dit regnskab samlet ét sted - i SkvizBiz. SkvizBiz' finansmodul er registreret hos erhvervsstyrelsen som et godkendt standardbogføringssystem med registreringsnummer 'fob668761'. Med finansmodulet kan du indlæse udgifter fra banken, så du kun skal kontere dem i programmet. Programmet kan så lave saldobalance, momsrapport, kontospecifikation og andre udtræk til dig, samt indberette moms via Skattestyrelesens moms-API. Og du kan gemme din bogføring og dine bilag direkte i SkvizBiz, og der er inkluderet 1GB dataplads til bilag (se priser for yderligere lagring af bilag under "Ekstra dataplads" længere nede på siden).

SMS-modul

Opstart kr. 0,- (inkluderet)
Pris pr. SMS fra kr. 0,32

SMS-modulet gør det let for dig at sende en SMS til dine kunder inden du kommer og pudser. Nogle kunder skal kun have besked ved indvendig pudsning, og det kan SMS-modulet også holde styr på for dig.

Du kan også sende fakturaer direkte på SMS. Og hvis du samtidig tilbyder kunderne at betale med MobilePay så kan det næsten ikke blive lettere for dine kunder at modtage og betale deres regninger.

Prisen er afhængig af hvor mange SMS-point du køber ad gangen, og om du sender til Danmark eller andre lande. Kontakt os for nærmere information.

E-faktura-modul

Opstart kr. 0,- (inkluderet)
Pris for afsendelse fra kr. 3,75/e-faktura
Pris for modtagelse kr. 1,20/e-faktura

E-faktura-modulet giver dig mulighed for let at sende og modtage regninger til offentlige institutioner og andre virksomheder som benytter E-fakturaer.

SkvizBiz kan automatisk sende E-fakturaerne for dig, og tjekker selv op på om modtageren godkender fakturaen. Og du får naturligvis besked direkte i SkvizBiz, hvis en E-faktura ikke blev godkendt.

Prisen for afsendelse er afhængig af hvor mange EAN-frimærker du køber ad gangen. Kontakt os for nærmere information.

Du kan også tilmelde dig NemHandel-registeret og modtage e-fakturaer på dit CVR-nummer, eller på et EAN-nummer hvis du vælger at købe sådan et.

MobilePay MyShop

Opstart kr. 0,- *
Pris pr. overførsel kr. 0,75
* Kræver egen fakturaopsætning, som er inkluderet i fuld version
lite-konti kan egen fakturaopsætning tilkøbes for kr. 995,-
SkvizBiz samarbejder fuldt ud med MobilePay MyShop. Det kræver en MyShop-konto hos MobilePay, men udover det kan SkvizBiz stå for resten. Det vil sige, at når det er sat op, så får alle dine kunder en QR-kode på deres fakturaer, samt et betalingslink i deres email. Når de benytter enten QR-koden eller betalingslinket, så bogføres indbetalingen helt automatisk på kunden, uden at du skal røre en finger. Det er smart! Og tidsbesparende!

Valgfri moduler

Betalingsservice

Opstart kr. 995,-
Fast pris pr. måned kr. 0,-
Pris pr. betaling kr. 0,60 - 0,25

Prisen starter ved 60 øre pr. opkrævning, og falder gradvis til 25 øre ved mere end 800 betalinger i måneden.

Brug af Betalingsservice-modulet koster yderligere gebyr til Nets A/S, som håndterer betalingerne. Gebyret er cirka kr. 6 pr. betaling, men det er tilladt at lade kunden betale det gebyr, i modsætning til ved f.eks. MobilePay-betalinger.

Prisberegner

Opstart kr. 995,-
Pris pr. måned kr. 49,-
Prisberegneren er særligt til dig med medarbejdere. Det er et tillægsmodul, som giver dig og dine medarbejdere mulighed for at give ensartede tilbud, bare ved at tælle vinduerne op.

Andre ydelser

Dataudlæsning
I forbindelse med opstart tilbyder vi at hjælpe med at udlæse data fra dit nuværende system, hvis du ikke selv har mod på det.
Det er ikke alle systemer vi kan udlæse data fra, men kontakt os, så undersøger vi om det kan lade sig gøre.
kr. 995,-
Ekstra fakturaskabelon
Med en ekstra fakturaskabelon kan 2 firmanavne (under samme CVR-nr) bruge samme SkvizBiz-konto. Den ekstra fakturaskabelon tilknyttes en eller flere kundegrupper, og kan sættes op med eget logo og firmanavn, egen adresse osv.
kr. 995,-
Ekstra online kursus
Almindelig support er inkluderet i abonnement, men ønskes ekstra kursus eller kursus til ny medarbejder, kan vi tilbyde dette mod timebetaling.
kr. 750,-
Programmørhjælp, pr. time
Fx speciel programmering og tilretning af programmet, indlæsning af kundeoplysninger såfremt oplysningerne ikke findes i en samlet datafil, osv.

Ønsker du en fast pris på et projekt, så er det også muligt på forhånd at aftale en pris.
kr. 750,-
Genåbning
Hvis du lukker din SkvizBiz-konto eller sætter dit abonnement i bero, kan du senere få adgang til din SkvizBiz-konto igen ved at betale et genåbningsgebyr.
Bemærk dog, at hvis du beder os slette dine data, så slettes de uigenkaldeligt i overensstemmelse med GDPR!
kr. 995,-
Kuratoradgang
Hvis din virksomhed går konkurs og en kurator skal have fuld adgang til systemet, så dækker denne faste pris indlæsning af kontoen fra vores backup og genaktivering af adgangen, samt en måneds abonnement uanset moduler eller antal medarbejdere.

Hvis alt du har brug for er de bogførte posteringer og bilag, så kontakt mail@skvizbiz.dk, så udleverer vi dem uden omkostninger, i henhold til "Bekendtgørelse om krav til digitale standard bogføringssystemer" §11.
kr. 1.495,-
Arkivadgang i 5 år
Hvis du ikke længere ønsker aktivt at bruge SkvizBiz, men gerne vil have os til at opbevare dine data i de lovpligtige 5 år, så kan du betale for en arkivadgang. Det koster et engangsbeløb og giver læse-adgang til dit regnskab i 5 år.
kr. 1.995,-
Ekstra dataplads, pr. 1GB
Der er inkluderet 1GB gratis dataplads til billeder og filer i dit abonnement. Men har du brug for mere plads til f.eks. regnskabsbilag, kontrakter eller kundebilleder, så kan du tilkøbe ekstra lagerplads.
Ved at gemme dine bilag og kundefiler i SkvizBiz slipper du for en masse bekymringer:
  • Vi sørger for at vedligeholde harddiske
  • Vi laver løbende backup så dine data ikke går tabt
  • Du får hurtig adgang til filer direkte fra SkvizBiz
  • Du får let mulighed for evt. sletning af kundefiler sammen med kundedata så du overholder GDPR
  • Vi gemmer alle filer på vores egne servere, så du ikke behøver bekymre dig om hvor dine data bliver gemt, og om du uforvarende bryder persondataforordningen. Du må dog fortsat ikke gemme følsomme personoplysninger, heller ikke i filer som uploades til SkvizBiz.
Kunder, fakturaer og ruteplaner regnes ikke med i din dataplads – det er kun ekstra billeder og filer der uploades, som tæller med.
kr. 10,-/md.

Alle priser er i DKK og ekskl. moms.
1 Indlæsning af data forudsætter at du kan levere en samlet datafil med kundeoplysninger i Excel- eller CSV-format. For en merpris kan vi også tilbyde at hjælpe dig med at udlæse data fra andre programmer, fx Microsoft C5, Midaware, E-conomic m.fl.
2 Supporten må dog ikke misbruges, og benyttes supporttelefonen i så høj grad at vi ikke længere kan hjælpe vores andre kunder, forbeholder vi os ret til efter advarsel at fakturere den ekstraordinære support. Her gælder samme takst som "Ekstra online kursus".
3 Abonnement faktureres for en faktureringsperiode forud. Programmet kan til enhver tid opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en abonnementsperiode. Prisen afhænger af hvor lang en periode man betaler for ad gangen.
4 Brug af Betalingsservice-modulet koster yderligere gebyr til Nets A/S, som håndterer betalingerne. Gebyret er cirka kr. 6 pr. betaling.