Tilbage til blog-oversigt

Version 9.1 nu frigivet til alle SkvizBiz-brugere

Udgivet for næsten 3 år siden


Version 9.1 af SkvizBiz introducerer inkasso-modulet!

Version 9.1 af SkvizBiz indeholder lidt af en milepæl for SkvizBiz. Med denne nye version kan vi nemlig præsentere et inkasso-modul til SkvizBiz!

Med inkassomodulet kan du sende kunder til inkasso når de ikke får betalt, direkte via SkvizBiz.

Vi samarbejder med inkassofirmaet Likvido. Inkassoløsningen koster hverken oprettelse eller abonnement, og hvis du sender en kunde til inkasso hos Likvido, og de ikke kan inddrive gælden, så koster det slet ingenting!
Det er altså helt gratis at forsøge, og så længe du ikke har sendt sagen videre til fogedretten, så kan du til enhver tid trække inkassosagen tilbage uden nogen omkostninger.

Hvis Likvido har succes med at inddrive det din kunde skylder, så består deres salær i de renter, rykkergebyrer og inkassogebyrer der bliver pålagt sagen, uanset om det er dig eller Likvido der tilskriver gebyrerne. Når gælden er inddrevet udbetaler de altså dig det kunden skylder dig lige nu, på nær rykker- og inkassogebyrer og et evt. kreditkortgebyr for kundens indbetaling.
Bogføringen af kundens indbetaling kan SkvizBiz sættes op til at tage sig af automatisk.

Hvis du vælger at gå i fogedretten med sagen, så løber der dog ekstra indleveringsgebyr og adminstrationsgebyr på i alt kr. 1.100,- på sagen, så inddrivelse vha. fogedretten kan kun betale sig med større sager (Likvido anbefaler sager på mere end kr. 8.000,-). Kontakt evt. SkvizBiz eller Likvido for yderligere informationer.

Er der mere

Ja, der er en enkelt ting mere i denne omgang: SkvizBiz understøtter nu emojis! 😁

Ind imellem oplever vi at kunder skriver en emoji i teksten når de betaler manuelt via MobilePay eller en direkte bankoverførsel, og nu kan de så også indlæses i SkvizBiz uden problemer 👍
Og i takt med at SMS-modulet i SkvizBiz også bliver brugt mere og mere, så mente vi det var på tide også at kunne bruge emojis.


Det var alt for denne gang, men husk at tjekke siden her løbende for nye forbedringer til SkvizBiz.