Tilbage til blog-oversigt

Ændringsoversigt nr. 6, august/september 2021

Udgivet for over 2 år siden


Her er en liste over nogle af de forbedringer og ændringer vi har lavet i SkvizBiz den seneste måned. Vi har nye funktioner på vej ganske snart, så husk at tjekke nyhedsoversigten her i de kommende måneder.

Til alle brugere

 • Smart søgefelt i åbne ordrer: Der er nu flere søgemuligheder i "Åbne ordrer". For eksempel kan du let filtrere efter alle kunder der er tilmeldt PBS, eller alle åbne ordrer hvori en bestemt tekst indgår.
  Du kan også filtrere ordrer efter beløb, så du f.eks. kun ser ordrer der lyder på mere end et bestemt totalbeløb.

 • Kundeportalens kalender viser nu antal og enheder mere tydeligt.

 • Mulighed for at fravælge at vise klokkeslæt på den liggende ruteplan.
  Hvis man alligevel ikke bruger faste klokkeslæt hos kunderne, så kan pladsen på ruteplanen bruges til noget andet 🙂

 • Hvis du til gengæld bruger funktionen til automatisk at beregne hvilket klokkeslæt du er hos hver kunde, så er der nu en funktion til at dele tidsforbruget hos kunderne i to.
  Den kan være praktisk hvis I kører to personer i en bil, og derfor kommer hurtigere rundt til kunderne.

Forbedringer i kalenderen
 • Når man flytter en eller flere aftaler via kundekalenderen, så huskes tidspunkter og "lås til dato" nu, så man ikke selv skal huske at sætte det ind.
  På den måde kommer man ikke så let til at glemme at en aftale var låst til datoen, eller at den skulle udføres på et bestemt tidspunkt, bare fordi man flytter opgaven til en anden medarbejder.
 • Når man via planlægningskalenderen trækker en kunde/rute der er låst til dato til en anden medarbejder men på samme dato, så forbliver datoen nu låst.

Til dig med medarbejdermodul

 • "Notér ekstra opgaver" tillades nu også hvis medarbejderen bare har adgang til at fakturere kunden uden fuld færdigmelding. Tidligere krævedes der at medarbejderen havde adgang til fuld færdigmelding, men nu er en af de to rettigheder nok.

...og som det næsten altid er, så har vi også lavet hastighedsforbedringer rundt omkring i programmet. Denne gang er det særligt "Opret/rediger aftale" der er blevet gjort hurtigere.