Tilbage til blog-oversigt

Automatisk import fra banker og MobilePay MyShop

Udgivet for over 3 år siden


Slap af og lad systemet arbejde

Har du været vant til at skulle stå tidligere op for at logge ind på din netbank og hente nye betalinger ind i regnskabet, før du kunne skrive regninger til dagens rute?

Måske har du endda været vant til at irritere dig over din netbank, fordi systemet kører langsomt eller ustablilt, eller de pludselig ændrer i filformatet og alle dine kunder nu har 99.999 kroner til gode i regnskabet fordi banken har flyttet et felt.

Det er slut med SkvizBiz! Vi har nemlig sørger for (ved hjælp af Viia) at kunne integrere med stort set alle banker i Danmark, så du bare én gang skal forbinde SkvizBiz med din bank, og så bliver alle posteringer hentet automatisk fremover. Og det samme gælder MobilePay MyShop. Der skal bare forbindes en enkelt gang, og så hentes alle dine kunders betalinger automatisk ind fremover.

Så tilsammen med den automatiske bogføring af FI-indbetalinger og MyShop-betalinger med QR-koder, så kan du sove længe mens SkvizBiz klarer den daglige bogføring. Det er da nemt!

Hvordan?

Hvis du gerne vil have hjælp til at få forbundet din SkvizBiz-konto med din bank eller MobilePay-konto, så bare ring eller skriv til supporten. Så hjælper vi dig i gang 👍