Tilbage til blog-oversigt

Forbedringer til færdigmelding og kundehåndtering

Udgivet for cirka 1 år siden


I denne opdatering har vi nogle længe ønskede forbedringer til færdigmeldingen, og så har vi lidt sikkerhedsforbedringer og et par tilføjelser til kundeoversigten.
Hvis du bruger medarbejdermodulet, så vil punktet om færdigmelding sikkert være særligt interessant for dig!

Færdigmelding

Når du sender en besked vedrørende en kunde fra færdigmeldingen, så dannes der automatisk et link i beskeden som fører modtageren direkte til den åbne rute og markerer den pågældende kunde. Det gør det meget lettere at finde den kunde det drejer sig om, hvis der f.eks. skal tilføjes en ekstra opgave eller omfordeles provision 🔍
Hvis opgaven allerede er færdigmeldt, så linkes du i stedet til den printede ruteplan, så du stadig kan se lidt mere om den specifikke færdigmelding beskeden drejede sig om.

Linket går også den anden vej, så når du ser på en åben rute, så vil der være et lille notat-symbol ud for kunden, hvis der er skrevet en intern besked vedrørende den i forbindelse med færdigmeldingen. Du kan holde musen hen over beskeden og se den direkte på siden, eller du kan klikke på den og åbne den relevante besked i indbakken. Hvis der er sendt flere beskeder angående samme kunde, så vises den seneste besked.

Og med sådan en smart funktion, så skal desktop-brugerne ikke snydes for at kunne sende interne beskeder vedrørende kunder. Så nu kan du også sende beskeder vedrørende kunder fra færdigmeldingen på desktop-udgaven af SkvizBiz 🥳

Kunder

Nu kan du søge efter kunder ud fra deres betalingsfrist. Det vil gøre det meget lettere hvis du gerne vil justere din betaltingsfrist for mange kunder ad gangen, men du har flere forskellige frister du bruger afhængigt af de enkelte kunder.

Og nu vi er ved kunder og betaling, så har vi lavet muligheden for at se et automatisk betalingsindeks. Det skal slås til inde under Indstillinger > Opsætning > Regnskab.
Når det er slået til, vises der en grøn pil op i kundeoversigten og rykkerlisten ud for kunder der generelt betaler før deres betalingsfrist, og en rød pil ned ud for kunder der typisk går over betalingsfristen.
Funktionen er stadig i test, så måske kommer der justeringer til hvordan kreditscoren/betalingsindekset beregnes, men allerede nu kan den give en god idé om hvem man skal være ekstra opmærksom på i rykkeroversigten 🤨

Sikkerhed

Nu har du mulighed for at indtaste godkendte IP-adresser på medarbejdere.
Hvis dine medarbejdere bruger 2-faktor-godkendelse, så betyder det at de slipper for at indtaste en godkendelseskode når de logger på fra den godkendte IP-adresse. Men de kan stadig logge på andre steder fra, ved at bruge deres 2-faktor-kode som normalt.
Hvis de derimod ikke har sat 2-faktor-godkendelse op, så betyder det at de kun vil kunne logge på fra de godkendte IP-adresser 🔐
Vi forventer ikke at denne nye funktion er aktuel for særlig mange af vores brugere, men for dig der har brug for det ekstra niveau af sikkerhed, kan det gøre hverdagen lidt lettere.
Listen med godkendte IP-adresser understøtter både IPv4 og IPv6, og du kan både indtaste enkeltestående adresser eller hele subnets.
Husk kun at bruge funktionen til faste IP-adresser.

Vi har også tilføjet en knap under Indstillinger > Opsætning til at forny godkendelsen hos Office365. Hvis du har været ramt af nogle mail-problemer i forbindelse med Microsofts opdateringer af deres login-systemer i den senere tid, så kan den knap være praktisk hvis du er nødt til at fjerne SkvizBiz-godkendelsen og give den igen.


Vi håber du kan bruge forbedringerne. Og hvis du er nysgerrig efter hvad vi ellers arbejder på, så kan vi løfte sløret for, at næste opdatering vil give dig mulighed for at "mappe" din kontoplan i SkvizBiz til den fællesoffentlige kontoplan. Hvad det vil sige, og hvorfor det er relevant, vil du få mere at vide om i næste opdatering 😉