Tilbage til blog-oversigt

Mulighed for selv at administrere medarbejder-licenser til SkvizBiz

Udgivet for cirka 1 år siden, senest opdateret 21/12/2023


Nu kan du selv justere dine medarbejder-licenser i SkvizBiz.
Og vi har også lidt flere brugerfladeændringer og små forbedringer som nogle af vores brugere har ønsket sig.

Vi arbejder for tiden på at opdatere systemet så vi kan blive godkendt som et standard-bogføringsprogram hos erhvervsstyrelsen, og dermed lette de krav der stilles til dig som virksomhedsejer. Men det betyder desværre at der for tiden kun er plads i udviklingsplanen til små forbedringer. Så vi håber at vi rammer nogle forbedringer der gør din hverdag med SkvizBiz lidt bedre 😃

Opdatering 2023-12-21: SkvizBiz er nu godkendt som standard-bogføringssystem. Læs mere her

Brugerfladeændringer

Vi har lavet lidt om på hvor markøren sættes når man splitter en finanspostering, så det virker mere naturligt, og bliver hurtigere at splitte posteringer.

Dropdown-menuen i det smarte søgefelt lukker nu også når man klikker væk fra søgefeltet.
Du åbner den igen som normalt ved enten at trykke "pil til højre" på tastaturet, eller på det lille symbol til højre i søgefeltet.

BetalingsService-modulet

I forbindelse med at BetalingsService flyttes til Mastercards servere i den nærmeste fremtid, skal alle have fornyet deres nøglefil. Du vil få en mail fra Mastercard når det er aktuelt for dig. Men nogle brugere har overset den mail, og det betyder at afsendelsen af opkrævningsfilen fejler.
Derfor sendes der nu en besked til SkvizBiz-indbakken hvis den automatiske afsendelse af PBS-filen mislykkes.
Hvis du normalt benytter automatikken til at sende PBS-filen samme morgen, så vil denne ændring forhåbentlig gøre at du alligevel i tide kan nå at løse et evt. problem med nøglefilen, hvis afsendelsen fejlede fordi den var udløbet

Finansmodul

Når man udlæser et udtræk til en fil spørges der nu ikke længere om man ønsker at eksportere bilag, hvis den finansbilag slet ikke er relevant for den valgte finansrapport.

Rykkere på SMS

Hvis du sender en kopi af en rykker eller betalingspåmindelse på SMS, så udfyldes også fakturanummer nu også i variablen %betalingsid% i rykker-SMS'en, så bogføring og udligning kan ske automatisk hvis kunden bruger den FI-kode til at betale med 📱💨

Medarbejdermodul

I forbindelse med at man nu kan købe licenser til SkvizBiz enkeltvis, har vi valgt at gøre det lettere for dig som superbruger at administrere dine licenser.
Du behøver ikke længere kontakte SkvizBiz' support for at tilkoble flere licenser. Bare opret de medarbejdere du skal bruge, så tilkobles der automatisk ekstra licenser efter behov, og en eventuel difference faktureres automatisk.
Hvis du har flere licenser end du skal bruge, kan du også selv opsige dem igen via Indstillinger > Medarbejdere. Så bliver de ekstra licenser ikke fornyet til næste abonnementsperiode.
Hvis du ofte har brug for at justere antallet af licenser op og ned, så anbefaler vi at få faktureret dit abonnement månedsvis og tilmelde fakturaen til BetalingsService, så du ikke betaler for perioder hvor du ikke skal bruge de ekstra licenser.

Når du redigerer provision i f.eks. en åben rute, så er der nu indbygget regnemaskine i alle beløb- og procent-felter.
Det gør det lettere f.eks. at dividere provisionen med 2 hvis den skal deles mellem flere medarbejdere.

Vi har også fikset et rettighedstjek så medarbejdere kun skal have adgang til at se priser for at kunne bruge skabelonvælgeren på mobil-udgaven til at tilføje ekstra opgaver.
Men eftersom kundernes priser indgår i skabelonvælgeren er det stadig nødvendigt at medarbejderen har adgang til kundens priser, for at de kan bruge skabelon-vælgeren.

Medarbejdere uden superbrugerrettigheder kan nu også aktivere 2-faktorgodkendelse via startsiden. Så hvis du ønsker at øge sikkerheden omkring adgangen din SkvizBiz-konto, så er det nu en mulighed for alle medarbejdere uanset rettigheder 🔐

Diverse

Vi har foretaget opgraderinger til vores mailsystem, så det nu også understøtter den nye loginmetode til office365-konti til virksomheder.
Hvis du tidligere har prøvet at forbinde til din office365-konto med ny loginmetode uden held, så vil vi anbefale at prøve igen. Og skulle der stadig være problemer, så kontakt endelig SkvizBiz-supporten.

Og til sidst, en lille opdatering til formattering af tekster. Hvis du vil have markeret noget med gult på ruteplanen, så kan du sætte et #-tegn før og efter (f.eks. bliver teksten "#Husk at parkere i gården#" til "Husk at parkere i gården" på ruteplanen). Men hvis du har brug for rent faktisk at skrive #-tegnene med ud på ruteplanen, måske fordi de indeholder en dørkode, så er det nu også en mulighed. Nu kan du nemlig skrive en backslash (\) før det indledende #-tegn for at systemet ignorerer formatteringen. Så "\#1234#" bliver til "#1234#" på ruteplanen.