Pris for opstartspakke


SkvizBiz opstartspakken er alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at spare tid og penge på administrationen af din virksomhed.
Bestil allerede i dag via tilmeldingsformularen, så hjælper vi dig godt i gang, og du kan være oppe at køre i løbet af kort tid.
Vi glæder os til at samarbejde med dig!


Det får du:
Installation af SkvizBiz programmet
1 personligt login pr. medarbejder
Opsætning af faktura og/eller indbetalingskort
Indlæsning af kundedata1 til SkvizBiz
Fri adgang til vores kursus-videoer
1 times udvidet kursus i betjening af programmet
Telefon- og email-support efter behov2

Prisliste

Når du køber SkvizBiz, skal du betale opstartspakken, som er beskrevet til venstre. Du kan også tilvælge 3 valgfri moduler, som er beskrevet længere nede på siden.
Foruden opstartspakken koster det et månedligt abonnement at bruge SkvizBiz. Prisen afgøres af antallet af medarbejdere, som du styrer i programmet. Abonnementet dækker:

- Fri support via telefon og email2
- Adgang til nye versioner, når de frigives
- Ubegrænset plads til dine data
- Vi vedligeholder og opdaterer programmet
- Vi sørger for daglig backup af alle data

Engangsomkostninger

Opstart og installation kr. 3.995
Finansmodul (valgfri) (kr. 995)
Betalingsservice-modul4 (valgfri) (kr. 995)
Prisberegner (valgfri) (kr. 995)
API-modul (valgfri) (kr. 995)

Pris pr. måned3

Faktureringsperiode 12 mdr. 3 mdr. 1 md.
Ingen medarbejdere (1 login) kr. 349 kr. 367 kr. 399
1-4 medarbejdere (5 logins) kr. 549 kr. 578 kr. 628
5-9 medarbejdere (10 logins) kr. 799 kr. 840 kr. 913
10-14 medarbejdere (15 logins) kr. 1.049 kr. 1.102 kr. 1.198
Pr. 5 ekstra medarb. kr. 250 kr. 263 kr. 285
Finansmodul (valgfri) (kr. 49) (kr. 49) (kr. 49)
Betalingsservice-modul4 (valgfri) (kr. 49) (kr. 49) (kr. 49)
Prisberegner (valgfri) (kr. 49) (kr. 49) (kr. 49)
API-modul (valgfri) (kr. 49) (kr. 49) (kr. 49)

Valgfri moduler

SkvizBiz finansmodul giver dig mulighed for at holde hele dit regnskab samlet ét sted - i SkvizBiz. Med finansmodulet kan du indlæse udgifter fra banken, så du kun skal kontere dem i programmet. Programmet kan så lave saldobalance, momsrapport, kontospecifikation og andre udtræk til dig.

Med Betalingsservice-modulet kan du tilbyde dine kunder at opkræve penge over Betalingsservice, og SkvizBiz holder så styr på hvilke beløb der skal opkræves fra hvilke kunder. Det er en flot service du kan tilbyde dine kunder, og samtidig giver det dig nogle store fordele: Du slipper for at rykke for betalinger fra kunder, der er tilmeldt Betalingsservice, og det viser sig at mange kunder er mere “loyale” mod den samme vinduespudser, når først de er tilmeldt Betalingsservice og ikke længere skal betale regninger løbende manuelt.

Du kan afsende SMS’er og E-fakturaer direkte fra SkvizBiz. Det koster ikke noget at være tilmeldt disse funktioner, du betaler kun pr. afsendt SMS eller E-faktura.

Pris pr. email-faktura gratis
Pris pr. SMS fra 32 øre
Pris pr. EAN-faktura fra kr. 3,75

Andre ydelser

Data-udlæsning kr. 995
I forbindelse med opstart tilbyder vi at hjælpe med at udlæse data fra dit nuværende system, hvis du ikke selv har mod på det.

Opsætning af ekstra fakturaskabelon kr. 995
Så 2 firmanavne kan bruge samme SkvizBiz (under samme CVR-nr). Den ekstra fakturaskabelon tilknyttes en eller flere kundegrupper, og kan sættes op med eget logo og firmanavn, egen adresse osv.

Ekstra online kursus kr. 750 pr. påbegyndt time
Almindelig support er inkluderet i abonnement, men ønskes ekstra kursus eller kursus til ny medarbejder, kan vi tilbyde dette mod timebetaling.

Manuel indlæsning af backup kr. 995 pr. påbegyndt time
SkvizBiz tager løbende backup af alle dine data, så de er sikret mod f.eks. servernedbrud, lynnedslag, brand, etc. I sådanne tilfælde indlæser vi naturligvis din backup uden omkostninger.
Men hvis du selv ønsker at få indlæst en backup uden der er sket en systemfejl (f.eks. fordi du har slettet en kunde der ikke skulle slettes), er vi nødt til at fakturere det særskilt.

Progammørhjælp kr. 750 pr. time eller pris efter aftale
F.eks. speciel programmering og tilretning af programmet, indlæsning af kundeoplysninger såfremt oplysningerne ikke findes i en samlet datafil, osv.

Særlig hjælp i forbindelse med databehandleraftalen
kr. 995 pr. påbegyndt time eller pris efter aftale

Abonnement faktureres for en faktureringsperiode forud.
Programmet kan til enhver tid opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en abonnementsperiode.

Alle priser er i DKK og ekskl. moms.  
1 Indlæsning af data forudsætter at du kan levere en samlet datafil med kundeoplysninger i Excel- eller CSV-format. For en merpris kan vi også tilbyde at hjælpe dig med at udlæse data fra andre programmer, fx Microsoft C5, Midaware, E-conomic m.fl.  
2 Supporten må dog ikke misbruges, og benyttes supporttelefonen i så høj grad at vi ikke længere kan hjælpe vores andre kunder, forbeholder vi os ret til efter advarsel at fakturere den ekstraordinære support. Her gælder samme takst som "Ekstra online kursus".  
3 Abonnement faktureres for en faktureringsperiode forud. Programmet kan til enhver tid opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en abonnementsperiode. Prisen afhænger af hvor lang en periode man betaler for ad gangen.  
4 Brug af Betalingsservice-modulet koster yderligere gebyr til Nets A/S, som håndterer betalingerne. Gebyret er cirka kr. 6 pr. betaling.  
Log ind