Afstem indbetalinger på 5 minutter

Hvor meget tid bruger du hver uge på at afstemme indbetalinger fra dine kunder? Kunne du tænke dig at klare det på 5 minutter om ugen, og samtidig få komplet overblik over eventuelle dårlige betalere? Hvis det lyder interessant, så har SkvizBiz løsningen til dig.

På få minutter indlæser du en fil fra din bank, og SkvizBiz genkender og afstemmer automatisk indbetalinger fra kunderne. Første gang du prøver det, vil du helt sikkert tænke: "Har programmet virkelig lige klaret det, som jeg selv plejer at bruge timer på?" Men vi er sikre på at du hurtigt vil vænne dig til hvor hurtigt det går.

SkvizBiz kan indlæse filer fra alle danske banker. Selvfølgelig kan du også nemt holde styr på kontantbetalinger og eventuelle indbetalinger via Betalingsservice.

Afstem indbetalinger og se det på kontoudtogetDu kan nemt få vist et kontoudtog for en hvilken som helst kunde, og kontoudtoget kan udskrives eller sendes som email til kunden, hvis der opstår tvivl.

Programmet giver dig med få klik overblik over alle de kunder, som skylder dig penge, så du kan følge op på de dårlige betalere og eventuelt sende en betalingspåmindelse eller rykker.


Log ind