Spar masser af tid med SkvizBiz

Bruger du for meget tid på kontoret? Ville du hellere bruge tiden på at være ude og tjene penge, eller på at holde fri med familien? SkvizBiz er planlægningsværktøjet, som du ikke har råd til at undvære, hvis du lever af at pudse vinduer eller gøre rent.

Overskuelig planlægning i kalenderenMed det smarte planlægnings- og faktureringsværktøj i SkvizBiz kan du nemt planlægge arbejdet for en dag eller en hel uge ad gangen, og så udskrive alle fakturaer eller indbetalingskort på én gang. Samtidig får du en overskuelig ruteplan med alle de opgaver, du skal udføre. Efter et par minutter er du klar til at køre ud på ruten. Hvis du i dag skriver dine indbetalingskort i hånden eller fakturerer manuelt fra computeren, er her virkelig tid at spare.

Hvis du oven i det lægger, at du kan afstemme indbetalinger fra kunderne på 5 minutter om ugen, og at du kan spare tid på planlægning ved at lade programmet holde styr på hvilke opgaver, der skal udføres - ja så er vi sikre på at du kommer frem til, at du kan spare flere timer hver eneste uge.

Du vil opdage, at SkvizBiz skærer ned i dit kontorarbejde allerede fra dag 1 - og med få klik giver vi dig mere overblik end du troede muligt.

Log ind