SMS, E-faktura og Betalingsservice

SkvizBiz giver dig mulighed for at yde dine kunder endnu bedre service, uden at det koster dig en masse tid. Programmet har indbyggede moduler til afsendelse af SMS og E-faktura, mens Betalingsservice er et tilkøbsmodul.

Afsendelse af SMS

Mobiltelefonen er blevet et kraftigt værktøj, som flere og flere virksomheder udnytter kreativt i deres forretning. Med SkvizBiz kan du være med. Du kan vælge at sende en SMS til dagens kunder inden du kører ud på ruten. Fx kan kunden få at vide at du skal pudse vinduerne indvendig, så han kan sørge for at der er låst op når du kommer. Hvis du i dag ringer til kunderne inden du kører ud, kan du spare meget tid her.
Du kan også vælge at sende en SMS og informere kunden når du har været der. Og flere har haft stor succes med at sende en venlig betalingspåmindelse på SMS til dårlige betalere.

Afsendelse af E-faktura

Hvis du har offentlige kunder, kender du helt sikkert til problematikken omkring afsendelse af fakturaer i E-faktura-formatet. Måske bruger du i dag tid på manuelt at sende disse fakturaer via virk.dk. Med SkvizBiz kan du spare tid ved at sende E-faktura direkte fra programmet.

Opkrævning via Betalingsservice

Mange af vores brugere er blevet rigtig glade for at kunne tilbyde deres kunder at opkræve betalinger via Betalingsservice. SkvizBiz laver benarbejdet og holder styr på, hvem der er tilmeldt, og hvem der skal opkræves hvor meget. Flere har erfaret at kunderne er glade for denne service, og at det hjælper til at fastholde kunder i krisetider.

Du kan læse hvad det koster at bruge disse smarte funktioner på siden Priser.

Log ind