Send rykkere til dårlige betalere

Hold dårlige betalere i kort snor med rykkerfunktionenHar du problemer med kunder, som er ikke betaler til tiden? Det har du helt sikkert. SkvizBiz kan ikke gøre alle dine dårlige betalere til gode betalere, men programmet kan holde styr på dem for dig, og i hvert fald hjælpe med at få nogle af pengene ind. SkvizBiz har to store fordele, når det kommer til styring af dårlige betalere:

For det første giver programmet dig mulighed for at udskrive betalingspåmindelser og rykkere til de dårlige betalere, enten automatisk eller manuelt. Mange indbetaler når de får en påmindelse, så her kan du minimere dit tab og spare penge.
Samtidig kan du tjene lidt ekstra penge på at tilskrive rykkergebyrer til de dårlige betalere. Du har helt frie hænder til at vælge, hvordan du vil rykke dine kunder, og om du ønsker at bruge rykkergebyrer.

For det andet hjælper programmet dig med at opdage dårlige betalere i tide, så du ikke kommer til at udføre arbejde mange gange hos en kunde, der alligevel ikke betaler.

Det er noget af det mest frustrerende at have udført et stykke arbejde, som man ikke bliver betalt for. Lad SkvizBiz hjælpe dig med at minimere tabet på dårlige betalere.

Log ind