Datasikkerhed og tekniske oplysninger

SkvizBiz er en online løsning, hvilket gør at du kan få adgang til dine data overalt, bare du har forbindelse til Internettet. Det gør også at programmet kan køre på alle moderne styresystemer, både Windows, Mac, Linux samt nyere udgaver af iPhone og Android-smartphones.

Det eneste krav til maskinen, er at du skal bruge en nyere internetbrowser. SkvizBiz er testet og virker sammen med disse browsere:

  • Firefox (version 8.0 eller nyere)
  • Internet Explorer (version 9.0 eller nyere)
  • Safari (version 5.0 eller nyere)
  • Google Chrome (version 15.0 eller nyere)


Det betyder også at hvis du skifter computer (eller hvis din computer brænder sammen), så kører din SkvizBiz upåklageligt videre.

Vi har servere installeret i Odense og Kolding. De kører med hver sin internetudbyder og har UPS nødstrømsforsyning. Der bliver taget backup af dine data mange gange hver dag, så selvom en harddisk i en server skulle fejle (eller strømmen svigter i hele Jylland :-)) kører din SkvizBiz fortsat videre.

Dine data får deres eget sikre område på vores server, som kun du har adgang til. Vi sørger også for backup og antivirus beskyttelse. Vi har gjort alt hvad der realistisk er muligt for at komme så tæt på 100% oppetid som muligt, og indtil nu har vi siden opstarten i 2008 kun haft server vedligeholdelse én søndag eftermiddag.

Log ind