Få bedre overblik over din forretning

Drømmer du om at få mere styr på hvad du skal lave hvornår? Vil du gerne let kunne overskue om du har tid til at tage ekstra arbejde ind? Vil du gerne have mere styr hvad der kommer af indtægter den kommende måned?

I SkvizBiz' smarte og overskuelige kalender får du lynhurtigt et rigtig godt overblik over dine  arbejdsopgaver. Med få klik kan du planlægge din tid effektivt, og du kommer hurtigt til at spare timer hver uge. Kalenderen giver dig samtidig overblik over din omsætning, så du nemt kan aflæse hvad du kommer til at tjene i de kommende uger og måneder.

Nem kundestyring for vinduespudsereProgrammet holder automatisk styr på hvilke opgaver, der skal udføres hvornår, og i hvilken rækkefølge det er mest effektivt at udføre dem. Du kan uden problemer oprette flere aftaler på samme kunde, og hvis en kunde for eksempel kun skal have pudset vinduer indvendig hver anden gang, så holder SkvizBiz også styr på det. Hvis der kommer en undtagelse og en kunde skal have pudset vinduer en ekstra gang eller gerne vil springe over, kan du let taste det ind i arbejdskalenderen på forhånd, og programmet husker det for dig.

SkvizBiz har en indbygget helligdagskalender, og du kan selvfølgelig selv vælge, på hvilke helligdage du vil holde fri. Du kan også selv indsætte ferie, og holder du fx sommerferie i et par uger, kan du vælge at programmet skal skubbe dine aftaler i kalenderen, så du ikke er bagud, når du kommer hjem igen.

Kort sagt holder programmet styr på alt det kedelige for dig, så du kan koncentrere dig om det du er god til.

Log ind